Vastuualueita ja ihmisiä

Pastori

Murteesta kuultaa Pohjois-Karjala. Kotina Miehikkälä ja Kymenlaakso on ollut vuodesta 2008. Työrupeamaa on kertynyt Ratevassa ja Pioneerimuseossa.

2010 aloitetut teologianopinnot johtivat nuorisotyönohjaajan viransijaisuuteen Miehikkälän ja Virolahden kappeliseurakunnisa. Syyskuun 2015 alusta asti Pauliina on ollut Miehikkälän helluntaiseurakunnan osa-aikainen pastori. Lokakuusta saakka työnkuvaan on kuulunut Kaakkois-Suomen helluntaiseurakuntien koulutyö, 11 seurakunnan yhteisenä oppilaitospastorina ja helmikuusta 2017 Hyvä Sanoma ry:n yhteysevankelista Kaakkois-Suomen alueella.

Pastorin toimenkuvaan kuuluu monenmoista: koulutyöstä palvelutalovierailuihin, puheiden pitämisestä rukouspyyntöjen puolesta rukoilemiseen.

Pauliinan tavoittaa p. 045 230 74 75, missiopastori{piste}pauliinakuikka{ät}gmail.com

Eija Nurmela, sielunhoitoterapeutti

Terapeuttinen sielunhoito on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat käsitellä itseään ja elämäänsä turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä ammattiinsa koulutetun terapeutin kanssa.

Terapeuttisessa sielunhoidossa yhdistyvät psykologinen tieto ihmisestä ja kristillinen ihmiskäsitys. Työskentely on prosessiluonteista. Tapaamiskertojen määrä sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Sielunhoitoterapiasta voit kysyä Eija Nurmelalta 040 559 44 92

Kari Kortelainen, muusikko-evankelista

Kari Kortelainen kertoo nöyrän kiitollisena elämänsä matkasta vääriltä raiteilta uuden – paremman – elämän alkuun:

Eräänä sunnuntaina menin vankilan kirkkoon. Ajattelin, että pidetäänpä vähän hauskaa vierailijoiden kustannuksella. Tilaisuuden alkupuolella vedin kovaa roolia ja virnuilin, kuten oli tapanani. Enää en muista, mikä sen sai aikaan, mutta yhtäkkiä virnuiluni loppui ja olin kauhuissani. Ajatuksiini iskeytyi, että minä, jonka elämä on täysin hukassa, pilkkaan niitä, jota ovat löytäneet jotain ja haluavat kertoa minulle, kuinka voi löytää uuden, paremman elämän. Minun oli tunnustettava itselleni, että elämäni oli aika solmussa ja tarvitsin apua. Tuon jälkeen ainoa ajatukseni oli, että haluan tutustua siihen Vapahtajaan, josta vierailijat kertoivat ja joka voi muuttaa myös minun elämäni.

Tilaisuudessa pyydettiin niitä henkilöitä nostamaan kätensä ylös, jotka halusivat elämänsä muuttuvan. En uskaltanut nostaa kättäni, mutta kun menin selliini, polvistuin ja rukoilin: ”Jumala, jos se on totta, mistä ne ihmiset kertoivat, anna myös minun kokea jotain sellaista ja anna syntini anteeksi.” Jotain todella tapahtui. Elämäni muuttui, siistiytyi monella tapaa. Löysin tieni seurakuntaan ja raamattuopistolle. Ystäväpiirini vaihtui, ja sain opetella uutta elämääni uskovana. Mahdollisuus Muutokseen -missio


Elämäni eri vaiheissa kantavia voimia ovat olleet armo ja anteeksianto. Nämä kaksi ovat mahdollistaneet sen, että niinkin kipeä kaveri kuin minä on saanut parantua.


Musiikki on ollut keskeinen osa elämääni. Vuosien mittaan olen tehnyt satakunta laulua ja myös laulanut ja soittanut yksin ja yhdessä toisten kanssa. Tunnetuin tekemistäni lauluista lienee ”Usko Jeesukseen on enemmän kuin mielipiteet maan”. Sen kertosäe kuuluu:

”Usko Jeesukseen on enemmän kuin mielipiteet maan,
se on enemmän kuin osaamme ajatellakaan.
Se on rakkaudella ojennettu käsi Jumalan,
johon tarttumalla elää uskallan.”

Kari Kortelainen Isännän Pöydässä, TV7 2013

Kari Kortelainen kiertää kutsuttaessa seurakunnissa. Hänet tavoittaa numerosta 040 524 77 41.

Mainokset