Jatkoa Viki Vikkelän adventtikertomukselle

Viki Vikkelä & Seitsemän säkin mies -improvisaationäytelmä tempaisi kuulijat mukaan osallistujan roolissa adventin tarinaan. Näytelmä vieraili Miehikkälän helluntaiseurakunnassa ensimmäisenä adventtina ja Miehikkälän joulunavauksessa joulukuun alussa.

Kertomukseen on luvassa jatkoa:

”Olen Varma. – Tai siis ajoittain epävarma, varsinkin silloin joskus nuorempana. Minun nimeni Varma. Meidän aasien kesken minut tunnetaan Vaiteliaana. Tykkään olla hiljaa ja ajatella asioita.
Kuka tietää Viki Vikkelän? – Viki Vikkelä pääsi ihan Kaakonkulman kuvaankin. Hän on kiertänyt kertomassa adventtikertomusta.
Kun kuulin Viki Vikkelän kertomuksen, mieleeni muistuivat merkilliset tapahtumat reilun 30 vuoden takaa. – Olen siis aasiksi aika vanha. Ikää on reilusti neljättäkymmentä vuotta. Jalka ei nouse ihan entiseen maalliin, mutta muisti on terävä kuin partaveitsi – ainakin, mitä meneeseen tulee.”

Lisää kuulet Joulubasaarissa ke 14.12. klo 14-18 Idänpellon kirpputorilla ja Miehikkälän helluntaiseurakunnan joulujuhlassa su 18.12. klo 16. – ja maanantaina vielä yhdellä koulullakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s